2016/11/03

“EXPO 1916-2016” al CCA - Clausura i Continuació


Visita Escolar © FPAC-Jordi Rull
 
El diumenge 30 d'octubre es va clausurar l'exposició "CATALUNYA AERONÀUTICA 1916-2016" a l'edifici Centre Cultural Aeronàutic de l'Aeroport de Barcelona-El Prat després d'haver rebut un total de 4.547 visitants en 67 dies d'obertura al públic.

Període Período
Period
Visitants
Visitantes Visitors
Dies Dias
Days
V/D
14/05 – 15/06 2.034 28 73
13/09 – 30/09 218 16 14
01/10 – 30/10 2.295 23 100
EXPO 1016-2016 4.547 67 68


Atès l'interés i peticions que mostra el llibre de signatura dels visitants, i gràcies a la generosa i franca col·laboració de l'empresa propietària i operadora de l'edifici, AENA,S.A., en endevant es podrà visitar l'exposició de la FPAC els dissabtes i diumenges de 10:00 a 13:30 [1].

Visita Escolar © FPAC-Jordi Rull

Els voluntaris de la FPAC també podran atendre, en dies feiners [1] i en horari a acordar, les visites pedagògiques de les escoles i les visites culturals de grups. 
Tant sols caldrà que es sol·liciti amb una setmana d'antelació, per correu electrònic a PACVISITA@GMAIL.COM
Visita Escolar © FPAC-Jordi Rull


"EXPO 1916-2016" en el CCA - Clausura y Continuación

Visita Escolar © FPAC-Jordi Rull
Con una afluencia total de 4.547 personas se cerró el domingo 30 de octubre la exposición "CATALUÑA AERONÁUTICA 1916-2016" en el edificio Centro Cultural Aeronáutico del Aeropuerto de Barcelona-El Prat.
Visita Escolar © FPAC-Jordi Rull
Dado el interés y peticiones que figuran en el libro de firma de los visitantes y gracias a la generosa y franca colaboración de la empresa propietaria y operadora del edificio, AENA,S.A., en adelante se podrá visitar la exposición de la FPAC los Sábados y Domingos de 10:00 a 13:30 [1].

En días laborables [1] y en horario a acordar, los voluntarios de la FPAC también podrán acompañar las visitas pedagógicas de escuelas y las visitas culturales de grupos. 

Tan sólo deberán solicitarlo con una semana de antelación, por correo electrónico a PACVISITA@GMAIL.COM
Visita de un grupo de "Urban Sketchers" © FPAC-Jordi Rull"EXPO 1916-2016" at the CCA - Closure and Continuation

School Visit © FPAC-Jordi Rull
With an influx total of 4,547 people, on October 30th the exhibition CATALONIA AVIATION 1916-2016 was closed at the Aeronautics Cultural Center building of the Airport Barcelona-El Prat.
School Visit © FPAC-Jordi Rull

The FPAC exhibition at the CCA will open again to the public on Saturdays and Sundays [1] from 10:00 to 13:30, in consideration to the interest and requests expressed in the visitors' signature book and the generous and open collaboration of AENA,S.A. the corporation that owns and operates the CCA building. 
In labour days [1] and upon one week in advance request by email to PACVISITA@GMAIL.COM, the volunteers of the FPAC can be ready to host and guide school didactic visits and the cultural visits of groups.
School Visit © FPAC-Jordi Rull


El futur de l'exposició i de les visites a l'exposició 

El compromís dels voluntaris de la FPAC es d'anar completant i renovant l'exposició de la col·lecció d'aeronaus, maquetes d'aeronaus i panells informatius que il·lustrin el desenvolupament de l'Aviació de Transport i la del Vol a Vela a Catalunya, i en especial al Prat de Llobregat. El bressol de l'aviació catalana.

També es plantegen de continuar programant xerrades monogràfiques amb exhibició d'imatges que complementin l'exposició, com les que s'han fet a diversos locals d'El Prat durant el mes d'octubre.
Visita Escolar amb Xerrada Històrica © FPAC-Jordi Rull
L'estratègia d'implantació flexible dels materials exhibits s'ha mostrat efectiva per compatibilitzar l'exposició amb la realització d'actes i esdeveniments empresarials i culturals que AENA, S.A. programa, de tant en tant, al CCA.  
[1] Com que durant la preparació i realització de dits actes o esdeveniments l'accés al CCA està limitat als responsables i participants, abans d'anar-hi convé consultar a la web de la FPAC si el CCA està tancat al públic.
Visita Escolar © FPAC-Jordi Rull

 

El futuro de la exposición y de las visitas a la exposición

El compromiso de los voluntarios de la FPAC es ir completando y renovando la exposición de la colección de aeronaves, maquetas de aeronaves y paneles informativos que ilustran el desarrollo de la Aviación de Transporte y la del Vuelo a Vela en Cataluña, con especial énfasis en el Prat de Llobregat. La cuna de la aviación catalana. 
También se plantean continuar programando charlas monográficas con exhibición de imágenes que complementen la exposición, como las que se han hecho en varios locales de El Prat durante el mes de octubre.
Visita Escolar © FPAC-Jordi Rull
La estrategia de implantación flexible de los materiales exhibidos ha demostrado ha demostrado su efectividad para compatibilizar la exposición con la realización de actos y eventos empresariales, institucionales y culturales que AENA, S.A. programa de vez en cuando en el CCA. 
[1] Como que durante la preparación y realización de dichos actos el acceso al CCA está limitado a los responsables y participantes, es recomendable que antes de ir al CCA se consulte en la web de la FPAC si el CCA está cerrado al público.
School Visit © FPAC-Jordi Rull

 

The future of the exhibition and the visits to the exhibition

The commitment of the FPAC volunteers is to completing and renewing the exhibition of the collection of aircraft, aircraft models and information panels that illustrate the development of the Commercial Aviation and Soaring in Catalonia. Especially in El Prat de Llobregat, the cradle of aviation in Catalonia. 
Also is planned to continue programming monographic conferences with exhibition of images that may complement the exhibition, such as those made during the month of October at various venues of El Prat.
Visit of a group of "Urban Sketchers" © FPAC-Jordi Rull

A flexible set up of the exhibition materials has proven effective to reconcile the exhibition with the realization of business, institutional and cultural events that AENA program at the CCA, from time to time.
[1] Since in the course of the preparation and development of the events the access to the CCA is limited to the organizers and participants, when planning to visit the CCA is convenient to check in the FPAC website if the CCA is closed to the public.
The Urban Sketchers's work on the Exhibition © FPAC-Jordi Rull

An "Urban Sketcher" at work © FPAC-Jordi Rull


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada