Welcome

Benvinguda 

En aquest blog ens plau oferir-vos històries i noticies sobre artefactes, fets i persones que ens han interessat, o en les que hi hem intervingut com protagonistes o col·laboradors.

Com Socis Benefactors, Socis Benefactors Voluntaris, o simplement Amics de la FPAC ens uneix una desmesurada afició per conèixer, comprendre, preservar, comunicar, compartir i disfrutar amb tot lo que la passió per volar ha produit a lo llarg de la història.

Una passió i afició que pot ser percebuda per tercers com un transtorn o estat mental anormal, com una síndrome compartida que patim quan veiem que s'esborra la memòria, quan veiem que no es coneix, s'explica i s'entèn la història o que es destrueix el patrimoni aeronàutic. 

El patrimoni resultant de la creativitat, innovació, treball, esforç i fins i tot sacrifici personal dels que feren possible el que avui es l'aeronàutica.

Us presentem les nostres històries en els tres idiomes amb que treballem els Voluntaris i els Alumnes-aprenents en les activitats de Restauració i Manteniment d'Aeronaus Clàssiques del Taller-Escola de la FPAC. 

Visites a la Col·lecció d'Aeronaus Clàssiques de la FPAC


El Taller-Escola, els Hangars i la Col·lecció  d'Aeronaus de la FPAC, a l'Aeroport de Sabadell es poden visitar, en visita guiada, els dies indicats al Calendari d'Activitat de la FPAC que encapçala aquesta pàgina, fent un donatiu de 5€ per persona i visita*

* Veure condicions especials per Socis Benefactors, Visites Escolars, Estudiants, Jubilats i Aturats  al  PROGRAMA BENEFACTOR de la FPAC. 

Una Visita Privada a la Col·lecció es un magnífic complement per reunions de treball o celebracions familiars a les Sales, Terrassa o Restaurant que ofereix l'Aeroclub Barcelona-Sabadell. 

Els Socis Benefactors de la FPAC també poden gaudir de la seva afició per l'aeronàutica realitzant sessions fotogràfiques privades i fins i tot experimentant el que es fer un vol en una aeronau clàssica d'acord amb el que es disposa al PROGRAMA BENEFACTOR.Bienvenida 


En este Blog nos complace ofereceles una colección de noticias e historias sobre artefactos, hechos y personas que nos han interesado, o en las que hemos intervenido como protagonistas o colaboradores. 

Como Socios Benefactores, Socios Benefactores Voluntarios o simplemente Amigos de la FPAC nos une una desmedida afición por conocer, comprender, preservar, disfrutar, comunicar y compartir todo aquello que la pasión por volar ha producido a lo largo de la historia.

Una pasión y afición que puede ser percibida por terceros como un trastorno o estado mental anormal, como un síndrome compartido que sufrimos cada vez que vemos que se borra la memoria, cuando vemos que no se conoce, se explica y se entiende la historia, o que se destruye el patrimonio aeronáutico.

Un patrimonio resultante de la creatividad, la innovación, el trabajo, el esfuerzo e incluso el sacrificio personal de los que hicieron posible lo que hoy es la aeronáutica.

Presentamos nuestras historias en los tres idiomas de trabajo de los Voluntarios y los Alumnos-aprendices en las actividades de Formación, Restauración y Mantenimiento de Aeronaves Clásicas del Taller-Escuela de la FPAC. 

Visitas a la Colección de Aeronaves Clásicas de la FPAC


El Taller-Escuela, los Hangares y la Colección de Aeronaves de la FPAC, en el Aeropuerto de Sabadell se pueden visitar, en visita guiada, los días indicados en el Calendario de Actividad de la FPAC que encabeza esta página, haciendo un donativo de 5 por persona y visita *
 
* Ver condiciones especiales para Socios Benefactores, Visitas Escolares, Estudiantes, Jubilados y Desempleados en el PROGRAMA BENEFACTOR de la FPAC. 

Una Visita Privada a la Colección es un magnífico complemento para reuniones de trabajo o celebraciones familiares en las Salas, Terraza o Restaurante que ofrece el Aeroclub Barcelona-Sabadell.

Los Socios Benefactores de la FPAC también pueden disfrutar de su afición por la aeronáutica realizando sesiones fotográficas privadas e incluso experimentando lo que se hizo un vuelo en una aeronave clásica de acuerdo con lo dispuesto en el PROGRAMA BENEFACTOR .


Welcome 


We are pleased to offer you a collection of news and stories on flights and on flying artifacts, events and people that have brought our interest or in which we have been involved as actors or partners. 

The FPAC Benefactor Members, especially the Volunteering ones, we share an Inordinate fondness for knowing, understanding, preserving, enjoying, and sharing about all the creative and historical outcomes of the Passion for Flying. 

Passion and love that we recognize, can be perceived by others as a disorder or mental condition. A shared syndrome that we suffer when realizing that aeronautics' memory is erased, its history is forgotten, the knowledge of the classic days is lost or the heritage is destroyed. 

A syndrome suffered when the Creativity, the Innovation, the Work, Effort and Self-sacrifice of those who made possible today's Aeronautics, vanish.

We present you the stories in the three working languages of the FPAC Workshop-School and the Aircraft Preservation and Restoration Volunteers.

Visits to the FPAC Heritage Aircraft Collection


A 5€ fee per person* will allow you to enjoy a guided tour through the FPAC Workshop-School, Hangars and Heritage Aircraft Collection at Sabadell Airport on days marked at the FPAC Schedule heading this page.

* See special conditions for the FPAC Benefactors, Schools, Students, Pensioners and the Unemployed, acording to what is stated at the FPAC BENEFACTOR PROGRAM  

A private tour of the collection is an excellent complement for business meetings or family celebrations at the Rooms, Terrace and Restaurant that offer the Aero Club Barcelona-Sabadell. 

The FPAC Benefactors can also enjoy their spotter hobby by enjoying Private Photo Shooting sessions and even Experiencing a Flight in an Heritage Aircraft, as stated in the FPAC BENEFACTOR PROGRAM.


PAC·OBERT 2014 ©  Joaquim Rodríguez - FPAC

5 comentaris:

 1. Molt interessant i ben organitzada la exhibició i visita guiada del 15 de Maig.
  Voldria coneixer els resultats del sorteig del vol en un avió classic, pels Benefactors Ocasionals que varem aportar la nostra contribució, però no he sabut trobar en aquesta resenya. Per favor, indicar on m'en puc assabentar.
  Atentament

  ResponElimina
  Respostes
  1. BON DIA
   LA RESPOSTA ES TROBA A L'ENTRADA DEL BLOG
   2016/05/17
   PAC·OBERT 15/05/2016 REPORT

   Elimina
 2. Hola,

  El passat diumenge 19 de juny al matí es va celebrar un triatló a Montgat. Durant l'entrega de premis, al voltant de les 13h, va passar en vol baix i resseguint la costa de sud a nord i després de nord a sud, una avió que diria que era un Saeta.
  Ara veig que aquell dia vareu fer una exhibició a Sabadell.
  Era el vostre EC-GZN?
  Si és així, quina sort haver pogut veure'l!!

  ResponElimina
 3. Bon dia, m'agradaria contactar amb el museu per realitzar una visita guiada intersetmanal, em podrien facilitar el telefon de contacte? Gràcies!

  ResponElimina
  Respostes
  1. MOLTES GRÀCIES
   SIS PLAU, CONTACTI'NS PER CORREU A PACVISITA@GMAIL.COM INDICANT QUIN TIPUS DE VISITA DESITJA REALITZAR, D'ACORD AMB LES DIFERENTS POSSIBILITATS QUE EXPLIQUEM A LA PESTANYA VISITA D'AQUEST BLOG.

   Elimina