2014/02/11

“SANT PERE DELS MIGS”


Vols visitar la col·lecció d'avions MIG situada a Sant Pere dels Arquells, Ribera de Ondara – 25213. Lleida el Dissabte 22 de Febrer?

¿Quiere visitar la colección de aviones MIG situada en Sant Pere dels Arquells, Ribera de Ondara - 2513. Lleida el Sábado 22 de Febrero?

Would you like to visit the collection of MIG aircraft located in Sant Pere dels Arquells, Ribera de Ondara - 25213. Lleida on Saturday, February 22nd?

Per la millor organització de la visita s'agrairà que els que hi vulguin assistir ho anunciïn abans del 20 de Febrer per correu electrònic a PACVISITA@GMAIL.COM indicant Nom i Cognoms de les persones assistents així com si es participarà o no al dinar.

Para la mejor organización de la visita se agradecerá que los que deseen asistir lo comuniquen antes del 20 de Febrero, por correo electrónico a PACVISITA@GMAIL.COM indicando Nombre y Apellidos de las personas asistentes así como si se participará o no en la comida.

For best organization of the visit is appreciated to communicate before February 20th by email to PACVISITA@GMAIL.COM the Names of  people attending as well as whether or not they will participate in the meal.

Pel Dissabte 22 de Febrer hi ha programada una visita a la col·lecció privada d'aeronaus d'un dels mes antics Socis Benefactors de la FPAC. Està situada a Sant Pere dels Arquells, o com es coneix pels veïnats, Sant Pere dels MIGs o Sant Pere dels Avions.
 
Para el Sábado 22 de Febrero hay programada una visita a la colección de aeronaves de uno de los mas veteranos Socios Benefactores de la FPAC. Está situada en San Pere dels Arquells o Sant Pere dels MIGs o San Pedro de los Aviones que es como lo llaman sus aledaños.

On Saturday February 22nd there is scheduled to visit the private collection of aircraft located in Saint Peter of the Arquells or, as it's nicknamed by the neighbors, Saint Peter of the MIGs or Saint Peter of the Aircraft. The collection is owned by one of our oldest Benefactor Members.Sant Pere dels Arquells es un veinat del municipi de Ribera de Ondara, mólt proper a Cervera, i tot i que es tracta d´un poble de la comarca de la Segarra d'alló més bonic, s´ha fet famós pels avións de combat Mig que hi han a la col-lecció privada del nostre Soci Benefactor que mólt amablement s´ha brindat a rebre'ns.

COM ARRIBAR-HI:

Sortint de Barcelona direcció sud prendre l'autovia A2 en direcció Lleida, prop de Cervera prendre la sortida 526, a la rotonda agafar la sortida que envia  cap la NII direcció Cervera. Un cop a la NII arribant a una rotonda està indicada la sortida cap a Sant Pere que està just al costat esquerra. És un poble molt petit i molt fàcil de trobar. La finca està just darrere de l'Església, al carrer de darrere. Els avions es veuen des del carrer que és un camí rural.

https://maps.google.es/maps/ms?msid=202904149118300138222.0004be5b004278dcff7a7&msa=0


Sant Pere dels Arquells es un vecindario del municipio de Ribera de Ondara, muy cercano a Cervera, y aunque se trata de un pueblo de la comarca de la Segarra de lo más bonito, se ha hecho famoso por los aviones de combate MIG que hay en la colección privada de nuestro Socio Benefactor que muy amablemente se ha brindado a recibirnos.

COMO LLEGAR:
Saliendo de Barcelona dirección Sur tomar la autovía A2 en dirección Lleida. Cerca de Cervera tomar la salida 526, en la rotonda tomar salida que envía a NII dirección Cervera. Una vez en NII llegando a una rotonda está indicada la salida hacia Sant Pere que está justo al lado. Es un pueblo muy pequeño y muy fácil de encontrar el sítio. La finca está justo detrás de la Iglesia en la calle de atrás. Los aviones se ven desde la calle que es un camino rural.

https://maps.google.es/maps/ms?msid=202904149118300138222.0004be5b004278dcff7a7&msa=0
Sant Pere dels Arquells is a neighborhood in the municipality of Ribera de Ondara, close to Cervera, and although it is a very beutiful village in the region of the Segarra, it has become famous for MIG fighter planes. Its owner and Benefactor Member of the FPAC has very kindly offered to receive a group of  the FPAC Members Benefactors.

 DIRECTIONS:

Southbound Departing from Barcelona take the A2 towards Lleida, near Cervera take exit 526, exit at the roundabout take the exit that address to NII Cervera. Once in NII reaching a roundabout it is indicated exit to Sant Pere that is right on the left hand side. It is a very small and very easy to find town. The property is just behind the church in the back street. The aircraft are visible from the street which is a rural road.

https://maps.google.es/maps/ms?msid=202904149118300138222.0004be5b004278dcff7a7&msa=0

google mapsLa visita es farà pel matí del Dissabte 22 de Febrer entre les 10:30 i les 13:30 hores.
Posteriorment farem un dinar de germanor dels Socis Benefactors i amics assistents a un restaurant proper.
La visita se realizará por la mañana del Sábado 22 de Febrero entre las 10:30 y las 13:30. Posteriormente, en un restaurante cercano, se realizará una comida de hermandad de Socios Benefactores y amigos asistentes.
The visit will take place in the morning of Saturday 22nd of February between 10:30 and 13:30. Later, at a near restaurant, will be held a fellowship meal for the attending FPAC Benefactor Members and friends.

google maps
 
Mes informació i imatges – Más información e imágenesMore information and pictures

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada