2017/04/24

PAC·OBERT 23/04/2017 REPORT


Imatges del dia de portes obertes © FPAC - Javier Ortega Figueiral
El menys nombrós públic que ens ha acompanyat, doncs el PAC·OBERT coincidia amb la Diada de Sant Jordi, ha gaudit d'un assoleiat i primaveral dia de portes obertes en el que les passades del Super-Saeta han estat el plat fort de l'exhibició en vol.
Els Voluntaris de la FPAC han compaginat afició aeronàutica i tradició ciutadana posant a l'abast dels visitants una paradeta de roses i de llibres. Aeronàutics, es clar!
El no tan numeroso público que nos ha acompañado, pues el PAC·OBERT ha coincidido con la Diada de Sant Jordi, ha disfrutado de un soleado y primaveral día de puertas abiertas en el que las pasadas del Super-Saeta han sido el plato fuerte de la exhibición en vuelo.
La novetat del mes s'ha incorporat a la paradeta de llibres aeronàutics

Los Voluntarios de la FPAC han compaginado afición aeronáutica y tradición ciudadana poniendo al alcance de los visitantes una parada de rosas y de libros. Aeronáuticos, naturalmente!
The not so large audience that has been with us, since the PAC·OBERT has coincided with the Saint George Day Celebrations, has enjoyed a sunny spring day of open doors. The fly-overs of the Super Saeta have been the highlight of the in flight exhibition.
La novedad del mes se ha incorporado al puesto de publicaciones aeronáuticas

The FPAC Volunteers have combined aeronautics hobby and civic tradition offering to visitors a stall of roses and books. On aeronautics subjects, of course!
VOLS D'AGRAÏMENT
Al sorteig cel·lebrat un cop acabat el PAC·OBERT, els Amics i Benefactors Nº 076 i Nº 346 han estat agraciats amb un vol* en una aeronau clàssica de la FPAC.
Els vols tindran lloc durant el PAC·OBERT programat pel 21 de maig de 2017 o en data anterior, a acordar. Per concretar data i detalls del vol s'agrairà que els premiats ens contactin per correu electrònic a: OPERACIONS@FPAC.ORG
VUELOS DE AGRADECIMIENTO

En el sorteo celebrado al finalizar el PAC·OBERT, los Amigos y Benefactores Nº 076 y Nº 346 han sido agraciados con un vuelo * en una aeronave clásica de la FPAC.

* Los vuelos tendrán lugar durante el PAC·OBERT programado para el 21 de mayo de 2017 o en fecha anterior, a acordar. Para concretar fecha y detalles del vuelo se agradecerá que los premiados nos contacten por correo electrónico a: OPERACIONS@FPAC.ORG
FLIGHTS OF GRATITUDE

In the draw celebrated by the end of the open day, the FPAC Friends and Benefactor Members Nº 076 and Nº 346 have been awarded a flight* in a Classic Airplane of the FPAC.

*The flights can be scheduled, either for the coming April 23rd PAC·OBERT exhibion, or on a previous date. To agree on the date and the details of the flight please email us to: OPERACIONS@FPAC.ORG


EXHIBICIÓ EN VOL – EXHIBICIÓN EN VUELOIN FLIGHT EXHIBITION
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada