2017/03/17

PAC·OBERT 19/03/2017



No et perdis el primer PAC·OBERT de l'any a l'Aeroport de Sabadell.

Diumenge 19 de Març, des de 10 del matí fins les 2 de la tarda.

Una jornada de portes obertes en la que la Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya presentará l'ultim avió històric arribat a la col·lecció que des del proper mes d'Octubre s'exposarà al Jardí-Museu Aeronàutic de Catalunya, a l'Aeroport de Sabadell.
Dibuix del F-104G D-8282 adaptat per en Conrad Miquel Antich
El F-104G “Starfighter” D-8282

El Starfighter va arribar a Sabadell el passat dia 3 i es una singular mostra de l'enginyeria aeronàutica dels anys de la guerra freda que ens ha estat subministrada per la Reial Força Aèria dels Païssos Baixos.

A demés de l'exhibició estàtica de 17 aeronaus històriques se'n podran veure volar 9 i fer una visita als hangars de la Fundació, per descobrir-ne d'altres de restaurades o per restaurar.

Al PAC·OBERT la mainada podrà disfrutar de seure i retratar-se a la cabina de diverses aeronaus i d'un espai exclusiu per dibuixar i pintar avions.
 
El Cartell per la Botiga Solidària dissenyat per Aitor Romero © FPAC 2017

I la botiga solidària del PAC·OBERT on podreu adquirir el nou calendari de la FPAC, llibres, revistes i marxandatge aeronàutic, enguany s'amplia amb obsequis que ens han estat subministrats per el nostre patrocinador Air BP

Us hi esperem!


2017/04/03 Descargando el F-104 en Sabadell © FPAC - Àlvar Arina


No te pierdas el primer PAC·OBERT del año en el Aeropuerto de Sabadell.

Domingo 19 de Marzo, desde 10 de la mañana hasta las 2 de la tarde.

Una jornada de puertas abiertas en la que la Fundación Parque Aeronáutico de Cataluña presentará el último avión histórico que se incorpora a la colección que desde el próximo mes de Octubre se expondrá en el Jardín-Museo Aeronáutico de Cataluña, en el Aeropuerto de Sabadell.

El F-104G "Starfighter" D-8282
El F-104G D-8282 cuando estaba exhibido a la entrada de la Base de Budel © FPAC-RNethAF


El Starfighter llegó a Sabadell el pasado día 3 y es una singular muestra de la ingeniería aeronáutica de los años de la guerra fría que nos ha sido suministrada por la Real Fuerza Aérea de los Países Bajos.

Además de la exhibición estática de 17 aeronaves históricas se podrá ver volar 9 y hacer una visita a los hangares de la Fundación, para descubrir otras aeronaves restauradas o por restaurar.

En el PAC·OBERT los niños podrán disfrutar de sentarse y retratarse en la cabina de diversas aeronaves y de un espacio exclusivo para dibujar y pintar aviones.

El Cartel de la Tienda Solidaria diseñado por Aitor Romero © FPAC 2017

Y la tienda solidaria PAC·OBERT en la que se podrá adquirir el nuevo calendario de la FPAC, libros, revistas y merchandising aeronáutico, este año amplia su oferta con una selección de obsequios suministrados por nuestro patrocinador Air BP.

Os esperamos!

2017/03/03 The F-104G D-8282 on her arrival day in Sabadell © FPAC-DJR



Don't miss the first PAC·OBERT of the year at Sabadell Airport.

Sunday, March 19, from 10:00 am to 2:00 pm.

An open day in which the Foundation Parc Aeronàutic de Catalunya will present the heritage aircraft lately incorporated in the collection that will be exhibited from next October at the Aeronautical Garden-Museum of Catalonia, at Sabadell Airport.

The F-104G "Starfighter" D-8282
2017 03 06 the F-104G D-8282 on its delivery day to the FPAC at Sabadell AP ©  FPAC - Jordi Rull


The Starfighter, arrived in Sabadell on March 3rd, is a unique example of the aeronautical engineering of the years of the cold war that has been supplied to the FPAC by the Royal Netherlands Air Force.

March PAC·OBERT will count on seventeen heritage planes at the static display and nine out of the seventeen will perform flight exhibitions from 11:00.

All visitors will be offered to participate on a guided visit to the static display and to the FPAC hangars, to discover other aircraft in restoration, restored or to be restored.

In the PAC·OBERT children will be offered to sit and get picured in the cockpit of various aircraft and an exclusive space where to draw and colour aircraft templates.

The poster of the Charity Store designed by Aitor Romero © FPAC 2017

And the PAC·OBERT charity store where visitors can buy the new FPAC calendar, aeronautical books, magazines and merchandising, this year extends its range to a selection of the gifts provided by our sponsor Air BP

We look forward to your call!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada