2014/03/21

El Bergfalke II-55 EC-HFL - 2


© Enric Coll

L'Enric Coll, Soci Benefactor Voluntari que col·labora en la restauració del veler al Taller del Centre Aeri de Vilanova i La Geltrú ens fa arribar noves imatges i notícia del progrés en la restauració 

"Aquesta setmana hem acabat de realitzar el muntatge de la transmissió mecánica dels comandaments principals i demà instal·larem un nou cable del trim de profunditat. 
Per endevant tenim que acabar la restauració del tren d'aterrratge i començar les feines d´entelat."

© Enric Coll

Autoretrat   © Enric Coll

Enric Coll, Socio Benefactor Voluntario que colabora en la restauración del velero en el Taller del Centre Aeri de Vilanova i La Geltrú, nos ofrece nuevas imágenes y noticia del progreso en la restauración.

"Esta semana hemos terminado de realizar el montaje de la transmisión mecánica de los mandos principales y mañana instalaremos un nuevo cable del trim de profundidad
Por delante nos queda terminar la restauración del patín de aterrizaje y empezar las tareas de entelado"

© Enric Coll

© Enric Coll
 
Mr. Enric Coll, a FPAC Volunteer Benefactor Member that co-operates in the restoration of the sailplane sent us notice and new images of the work in progress.  


"This week we completed the assembly of the primary controls transmission and tomorrow will install new cable in the elevator trimAhead of us lay to complete the restoration of the landing skid and start scrimming the whole sailplane"

L'Ignacio García Colomo, responsable i artífex principal de la restauració © E.C.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada