2014/03/25

ESPÍRITU DE MONTJUICH 2014 - 1

 
25 - 3- 2014 Presentació de "Espiritu de Montjuïc" - El Texan al Paddock del Circuit de Catalunya
© Espiritu de MontjuïcDes d'avui, dia de presentació als Mitjans de Comunicació, la Fundació participa a l'exhibició Espíritu de Montjuich que tindrà lloc al Circuit de Montmeló els dies 4, 5 i 6 d'Abril.

Gràcies a la preparació del trasllat el dissabte passat pel matí, i amb l'ajuda dels professionals de Grues Serrat, empresa patrocinadora de la Fundació, per primer cop s'ha pogut desmuntar, traslladar i deixar muntat en un dia el T6-Texan.

El grup d'alumnes que estan preparant l'examen A2 de Tècnic de Manteniment d'Aeronaus al Taller-Escola de la FPAC, liderats per l'Alejandro de Diego, TMA responsable de Manteniment en Linia, i sota la direcció del Patró responsable de Formació, van ser els artífex de l'operació amb qualitat i en un temps rècord!

Seguirem informant de la participació de la FPAC a Espíritu de Montjuich 2014

24-3-2014  El T6-"Texan" desmuntat a LELL, transportat i muntat al Circuit de Montmeló, en un dia!
© FPAC - Taller-Escola
 
Desde hoy, día de presentación a los Medios de Comunicación, la Fundación participa en la exhibición Espíritu de Montjuich que tendrá lugar en el Circuito de Montmeló los días 4, 5 y 6 de Abril.

Gracias a la preparación del traslado el pasado sábado por la mañana, y con la ayuda de los profesionales de Grúas Serrat, empresa patrocinadora de la Fundación, por primera vez se ha podido desmontar, trasladar y dejar montado el T6 "Texan", en un dia!.

El grupo de alumnos que están preparando el examen A2 de Técnico de Mantenimiento de Aeronaves en el Taller-Escuela de la FPAC, liderados por Alejandro de Diego, TMA responsable del Mantenimiento en Línea, bajo la dirección del Patrón responsable de formación, fueron los artífices de la operación con calidad y en un tiempo récord!


Seguiremos informando de la participación de la FPAC en Espíritu de Montjuich 2014El Texan sobre la plataforma de transport © FPAC - DJR

From today, the day of presentation to the Media, the Foundation participates in the Spirit of Montjuïc exhibition to be held at the Circuit de Catalunya on 4, 5 and 6 April.

Thanks to the preparation for the removal on Saturday morning, and with the help of professionals from Cranes Serrat, sponsor of the Foundation, for the first time we had been able to dismantle, move and set up  again the T6 "Texan" in one day!.

The group of students who are preparing for the exam A2 Aircraft Maintenance Technician at the Workshop-School of FPAC, led by Mr. Alejandro de Diego, the FPAC AM in charge of Line Maintenance, under the direction of thePatron in charge of Training, are the owners of the time record with quality operation!


Keep you informed of the FPAC participation in the 2014 Spirit of Montjuïch.

25 - 3- 2014 Presentació de "Espiritu de Montjuïc" - El Texan al Paddock del Circuit de Catalunya
© Espiritu de Montjuïc
 

Més informació a: / Más información en:

 www.espiritudemontjuic.com 

 www.jas.es 

i en els respectius  y en sus respectivos

Facebook / Twitter
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada