2014/03/15

"LA SÈNIA"

Vols visitar l'antic Aeròdrom de La Sénia el Dissabte 29 de Març?


¿Quieres visitar el antiguo Aeródromo de La Sénia el Sábado 29 de Marzo?



Would you like to visit the old aerodrome of La Sénia on the Saturday, March 29th? 

 

 

 

Si  t'agrada coneixer els llocs històrics de l'aeronàutica al nostre país, un grup de Socis Benefactors Voluntaris hem quedat par anar el Dissabte 29 a veure l'antic camp d'aviació de La Sénia i el museu que s'hi ha fet. 

Durant la Guerra Civil el camp d'aviació que hi havia a La Sénia es va reconvertir en aeròdrom militar, primer utilitzat per l'Exèrcit de La República i després per l'Exèrcit Franquista. Poc després d'acabada la guerra el camp es va abandonar. 

Al museu hi ha una rèplica de un I-16 Mosca i creiem que també un I-15 a més d'altres objectes relacionats amb l'aeròdrom. També les restes de un Me-109 que estava enterrat a El Prat i que havia estat a La Sènia.

Han restaurat la caserna i es pot visitar el refugi antiaeri.  També els voluntaris de La Sènia estan construint una rèplica de la cabina de un Katiuska.

La sortida està planejada per dinar allà el dissabte 29 i s'està considerant el lloguer d'un autocar si hi ha prou quantitat de interessats. 

Si hi vols participar escriu-nos a PACVISITA@GMAIL.COM indicant si t'interessaria d'anar-hi amb autocar.

Més informació sobre el Camp d'Aviació de La Sénia a:

 

Si te gusta conocer los lugares históricos de la aeronáutica en nuestro país, un grupo de Socios benefactores Voluntarios hemos quedado para ir el sábado día 29 de marzo para ver el antíguo campo de aviación y el museo que han hecho. 

Durante la Guerra Civil el aeródromo de La Sénia fué convertido en un campo de aviación militar, primero por el Ejército de la República y después por el Ejército Franquista. El campo de aviacuón fué abandonado poco después de terminar la guerra. 

En él hay una réplica de un I-16 Mosca y creemos que también un I-15, además de otras cosas relacionadas con el campo. También los restos del Me-109 que estaba enterrado en el Prat, ya que había estado en La Sénia.

Los Voluntarios de La Sénia han restaurado el cuartel y se puede visitar el refugio antiaéreo. También están construyendo una réplica de la cabina de un Katiuska. 
 
La salida está planeada para el sábado día 29. Para comer allí. Estamos considerando alquilar un autocar si hay un número suficiente de interesados.

Si quieres participar escribenos a PACVISITA@GMAIL.COM indicando si te interesaría ir en autocar.

Más información sobre el aeródromo de La Sénia en:
 



If you like to know the historical sites of aviation in our country, a group of the FPAC Volunteer Benefactor Members we have an appointment to go on Saturday March 29th to see the former airfield of La Sénia and the museum.
During the Spanish Civil War the aerodrome of La Sénia was reconverted to a military airfield, first by the Spanish Republican Air Force, and subsequently by the Aviación Nacional. The airfield was abandoned shortly after the war was over. 

There is a replica of an I-16 "Mosca" and we believe that also an I-15, and other things related to the field. Also the remains of an Me-109 that was buried in El Prat, since it had been based in La Senia.

The Volunteers of La Senia have restored the barracks and you can visit the bomb shelter. They are also building a replica of a Katyuska cockpit.
 
The journey is planned for Saturday 29th, to eat there. It's under consideration to rent a coach in case there may be a sufficient number of interested persons. 


Should you be interested to join the visit, please write us for more details while indicating if you are interested to reach there by coach, to PACVISITA@GMAIL.COM


More information about the site in
http://www.lasenia.cat/web/index.php/la-senia/serveis-equipaments/cavi


(c) Google Maps

(c) Google Maps

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada