2014/05/25

AEROSPORT 2014 - FPAC REPORT

 
Afluència de visitants © FPAC-DJR

 

Amb una notable afluència de visitants, especialment cap migdia del diumenge 25 s'ha cel·lebrat la fira-mostra aeronàutica "Aerosport 2014" a l'aeròdrom d'Igualada-Òdena (LEIG)


La FPAC hi ha participat, el dissabte 24, amb 4 Socis Benefactors Pilots que volaren la Bücker Bü-131 EC-FTZ, la Cessna 127 EC-BBJ i el North American T-6 "Texan" F-AZDU, així com amb 14 Socis Benefactors Voluntaris que es van repartir l'atenció a visitants a l'espai que ens deixà l'empresa LAMINAIR a l'entrada d'un dels seus hangars. També cal agraïr al Club de Vol a Vela d'Igualada que ens deixessin un dels seus velers, el PW-5 Smyk EC-GSB per completar l'estand de la FPAC

EC-FTZ © FPAC - Toni Redondo

Malahuradament, diumenge 25 no es presentaren ni la Bücker ni la Akrobat de la FPAC. Tot i que tenien reservat un slot de vol i demostració a l'hora de major afluència de visitants, l'absència d'informació per part dels Socis Benefactors Pilots, va decebre profundament tant a l'organització d'Aerosport com als Socis Benefactors Voluntaris de terra. En especial als estudiants de TMA-A2 que, tenint exàmens dilluns i dimarts, s'havien desplaçat a LEIG per assegurar l'assistència a terra de les aeronaus.

Alguns dels Socis Benefactors Voluntaris, dissabte 24, amb el PW-5 Smyk EC-GSB del CVVI © FPAC - DJRL'atenció a visitants a l'estand de la FPAC, diumenge, va estar a càrrec de 9 Socis Benefactors dels que 4 ja hi havien col·laborat dissabte. El Soci Benefactor Voluntari  Nº 448 va ser agraciat per sorteig amb un vol en un avió Clàssic de la FPAC a realitzar el proper diumenge 15 de Juny en ocasió del PAC.OBERT a l'Aeroport de Sabadell..

El North American T-6 "Texan" F-AZDU © FPAC - Toni Redondo

EC-LTK, el segon Yak-52 de LAMINAIR © FPAC -DJR
 
Va ser molt bo de poder saludar a l'Aerospot 2014 a Patrocinadors, Socis Benefactors i ex-alumnes del taller-Escola, tot gaudint de les numeroses exhibicions en vol d'aeronaus visitants. Especial va ser, tant dissabte com diumenge, l'espectacle del vol del Yak-42 de Laminair i d'un dels dos AIR TRACTOR AT-802 F d'AVIALSA, una empresa contractada per la Generalitat de Catalunya per l'extinció d'incendis forestals.


Afluencia de visitantes © FPAC-DJR
 

Con notable afluencia de visitantes, especialmente hacia mediodía del domingo 25 se celebró la Feria-Muestra Aeronáutica "Aerosport 2014" en el aeródromo de Igualada -Òdena ( LEIG)


La FPAC participó, el Sábado 24 de Mayo con 4 Socios Benefactores Pilotos que volaron la Bücker Bü-131 EC-FTZ , la Cessna 127 EC-BBJ y el North American T-6 " Texan " F- AZDU, así como con 14 Socios Benefactores Voluntarios que se repartieron la atención a visitantes en el espacio que nos dejó la empresa LAMINAIR a la entrada de uno de sus hangares. También hay que agradecer al Club de Vol a Vela d'Igualada que nos dejasen uno de sus veleros, el PW-5 Smyk EC-GSB para completar el stand de la FPAC.

Israel Moreira, TML de la FPAC limpiando la EC-FTZ a su llegada © FPAC - Toni Redondo

Es de lamentar que el Domingo 25 no se presentaran ni la Bücker ni la Akrobat de la FPAC. Aunque tenían reservado un slot de vuelo y demostración a la hora de mayor afluencia de visitantes, la ausencia de información por parte de los Socios Benefactores Pilotos decepcionó profundamente tanto a la organización de Aerosport como a los Socios Benefactores Voluntarios de Tierra. En especial a los estudiantes de TMA-A2 que, teniendo exámenes Lunes y Martes, se habían desplazado a LEIG para asegurar la asistencia en tierra de las aeronaves.

Socios Benefactores Voluntarios de la FPAC atendiendo a Visitantes © FPAC - Toni Redondo

La atención a visitantes en el stand de la FPAC, el Domingo, estuvo a cargo de 9 Socios Benefactores los que 4 ya habían colaborado el Sábado. El Socio Benefactor Voluntario Nº 448 resultó agraciado, por sorteo, con un vuelo en un avión clásico de la FPAC, a realizar el próximo Domingo 15 de Junio en ocasión del PAC.OBERT en el Aeropuerto de Sabadell.

EC-IAO el Yak-52 de LAMINAIR © FPAC - Toni Redondo

EC-IAO el Yak-52 de LAMINAIR © FPAC - DJR

"Aerosport 2014" fue una buena ocasión para saludar a Patrocinadores, Socios Benefactores y ex-Alumnos del Taller-Escuela, disfrutando de las numerosas exhibiciones en vuelo de aeronaves visitantes. Especial fue, tanto el Sábado como el Domingo, el espectáculo del vuelo del Yak-42 de LAMINAIR y de uno de los dos AIR TRACTOR AT-802 F de AVIALSA, una de las empresas contratadas por la Generalitat de Catalunya para la extinción de incendios forestales.

 Afluència de visitants © FPAC-DJR
   

With at remarkable inflow of visitors, especially on Sunday afternoon, was held the Aeronautics Fair-Show "Aerosport 2014" at the Igualada-Òdena aerodrome ( LEIG ).


The FPAC participated, on Saturday 24th with 4 Benefactor Pilots who flew the Bücker Bü-131 EC-FTZ, the Cessna 127 EC-BBJ and the North American T-6 "Texan " F- AZDU, as well as with 14 Benefactor Volunteers. They were in charge of attending the visitors to the FPAC boot in the space allowed by the company LAMINAIR at the entrance of one of its hangars. We must also thank the Igualada Gliding Club management who left one of their gliders, the PW-5 Smyk EC-GSB to be exhibited and complete the stand of the FPAC

Josep Llàcer, Volunteer Pilot, and Israel Moreira, Line Maintenance Volunteer, checking the EC-FTZ before the flight
© FPAC - Toni Redondo
 
It was regrettable that without prior notice, the FPAC aircraft missed its Sunday exhibition. Neither the Bü-131 nor the Zlin-Akrobat Benefactor Pilots, although having booked a slot and demonstration flight, showed-in at the time of greatest influx of visitors. The absence of information from sorely disappointed both the Aerosport management and the Benefactor Voulteers, especially the TMA- A2 students that, taking exams on Monday and Tuesday, went to LEIG to ensure ground handling of the aircraft.

Some Volunteer Benefactor Members on Sunday 25th © FPAC - Toni Redondo


 

Sunday's attention to visitors at the stand of the FPAC, was in charge of 9 Benefactor Volunteers whom 4 had already collaborated on the Saturday set-up. The Volunteer Benefactor Member Nº 448 was awarded with a flight on a FPAC Heritage Airplane. The flight will take place on the Sunday June 15th edition of the PAC.OBERT, at Sabadell Airport. 

EC-IAO el Yak-52 de LAMINAIR © FPAC - Toni Redondo

EC-IAO el Yak-52 de LAMINAIR © FPAC - DJR
 
"Aerospot 2014 " was a great occassion to greet many FPAC Sponsors, Benefactor Members and Workshop-School Alumni, all enjoying the many in-flight exhibits of visiting aircraft. Special ones were, both on Saturday and Sunday, the Flying Shows of the LAMINAIR Yak-52 and one of the AIR TRACTOR AT-802 F from AVIALSA, a forest fire fighting contractor of the Generalitat de Catalunya.

EC-LHJ de AVIALSA © FPAC - Toni Redondo
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada